Ställa ut på en bokmässa

Mässor är ett utmärkt sätt att marknadsföra dig själv och ditt företag. Kanske författar du barnböcker eller precis öppnat en fantasybokhandel. Genom att ställa ut på en bokmässa synliggör du din verksamhet för din avsedda målgrupp.

Ett koncept som växer sig större

Stora utställningar i form av mässor har en historia som sträcker sig ett antal århundraden bak i tiden. Redan på 1200-talet reste nämligen handelsmän i Europa till olika sammankomster för att sälja varor och utbyta idéer med andra handelsmän. Därefter har konceptet utvecklats över tid och resulterat i den moderna tidens mässor. Dessa event har sedan fått olika inriktningar som exempelvis mode, inredning eller böcker, vilket därmed lockar till sig mängder av entreprenörer och nyfikna besökare från hela världen.

Vilket är ditt budskap?

Det är många saker du behöver tänka på om du ska ställa ut på en mässa. En av de viktigaste komponenterna är hur du presenterar dig, ditt företag eller bok. Layouten för din monter kan i värsta fall verka avskräckande och i bästa fall locka till sig nya kunder och samarbetspartners. Lägg därför lite extra tid och omtanke på att skapa en välkomnande atmosfär genom roll-ups, tält, flaggor och mattor. Klicka dig vidare här och botanisera bland utbudet.

You may also like...