• Okategoriserade

Ge bort en bok i present

Alla har vi varit där. En familjemedlem fyller år och du står handfallen utan idéer på vad du ska lägga i paketet. Mjuka paket brukar inte vara något vi vill se under granen. Så vad ska du välja?

Jo. Något som alltid fungerar är att ge bort en bok.

En bok är full av möjligheter. Nya insikter, platser att besöka och kanske även kunskap att inhämta. Både stora och små har glädje av böckernas värld. Det blir en tid för avslappning och verklighetsflykt, eller tvärtom, en djupdykning in i ett specialområde.

Att välja rätt

När det kommer till böcker finns det tusentals möjligheter. Genom att välja ut en speciell bok visar du att du bryr dig. Kanske vill du direkt dela med dig av din favoritbok? Men innan du gör det kan du tänka ett extra varv på vad personen tycker om. Därför är det bästa om du vet lite mer om personen. Då kan du visa extra omtanke genom att anpassa boken efter mottagarens intressen och glädjeämnen. Så välj något på nätet som du tycker passar så kommer du garanterat att göra personen glad. Att ge bort en bok är alltså det strålande tillfället att visa att du bryr dig lite extra. Alla har vi något som vi tycker extra mycket om.

You may also like...