• Okategoriserade

Få mer tid över till ditt skrivande

Vi är många som går runt och bär på författardrömmar, en önskan att beröra och inspirera. Men få av oss kan avsätta hela dagar till att låta fingrarna dansa över tangenterna eller låta pennan svärta ned skrivblocket. Oftast kommer livet emellan. Så hur gör du egentligen för att få mer tid över till ditt skrivande?

Lägg till på din att-göra-lista

Om ditt skrivande blir en del av dagens schema är det lättare att få det gjort. Annars kan någonting annat lätt komma i vägen och kännas viktigare. Att få in exempelvis en kvarts skrivande om dagen är dessutom lättare än att avsätta flera timmar då och då. Chansen att det blir av är då större. Forskning visar nämligen att de som skriver lite varje dag får mer gjort än de som avsätter längre tid då och då.

Anlita hjälp

Du kan tyvärr inte göra allt. Krasst behöver du ta bort någonting om du ska få mer tid över till annat. Därför kan du behöva ta hjälp utifrån för att få tid till att slå dig ned med ditt projekt. Ett exempel är att anlita städhjälp från NOX.

Har du svårigheter i skrivprocessen? Läs mer på nätet för tips på vad du ska tänka på när du skriver och vad du kan skriva om.

You may also like...