• Okategoriserade

Hitta din inspiration i Prag som författare

Prag är känd som en av Europas vackraste städer, med ett rikt kulturliv, vacker arkitektur och intressanta museer. Är du dessutom intresserad av och god mat och dryck kommer du inte heller bli besviken. Du hittar gott om små traditionella tjeckiska restauranger där du kant titta in och njuta av ett gott glas tjeckiskt öl och kanske en schnitzel med surkål.

Prag är allra bäst att uppleva till fots så ta gärna en dag och bara flanera runt i staden. Titta på vackra byggnader och upplev staden på riktigt men missa inte att besöka den gamla stadsdelen med en promenad över den gamla Karlsbron. Bron är väldigt vacker och är dessutom en av Prags mest kända landmärken.

Rätt atmosfär och känsla

Är du författare eller kanske du bara skriver som hobby? I vilket fall som helst är Prag en fantastisk inspirationskälla. För vad är bättre än att sitta på en uteservering i solen och titta ut över folkvimlet? Hela atmosfären är alltså rätt för skrivande och du kommer känna hur inspirationen flödar. Kanske satt Kafka där, precis som du och filosoferade i början på 1900-talet? Så om du vill komma igång med ditt skrivande, klicka dig vidare här och boka en resa till just Prag och upplev sommaren eller hösten där.

You may also like...