Bra och billig litteratur

3 Jul

Såhär på sommaren maler jag utan problem 1-2 böcker i månaden. Problemet är dock att min bokhylla där hemma nu börjar bli lite ”utläst”. Jag som dessutom är av den kräsna sorten och endast vill ha inbundna böcker, åker lätt på den lite dyrare kostnaden vid köp av nya böcker. Givetvis är biblioteket ett alternativ men jag uppskattar mer att ha mina böcker där jag kan se dem, i bokhyllan. Dessutom är det något visst med att äga en bok och inte låna den.

Därför fick jag nu ett ypperligt tillfälle att börja titta runt efter bra och billiga ställen som säljer böcker på internet. Jag har alltid föredragit att köpa mina böcker i bokhandeln men hört om diverse hemsidor på internet som säljer väldigt billiga böcker. Min beställning från adlibris.com och cdon.com låg tillslut på över tusenlappen, och det säger väl vad jag tyckte om sidorna. SUPERHÄRLIGT!

No comments yet

Leave a Reply